Eventskydning

Skydning er for både mænd og kvinder, voksne som børn. I Vigersted Skytteforening har en vision om at udbrede interessen for skydesporten og det kan vi bl.a. gøre gennem eventskydning.

Hvis du ønsker at give dine venner eller kollegaer en spændende og uforglemmelig oplevelse, har vi i Vigersted skytteforening, mulighed for at afholde en eventskydning for din virksomhed, forening, familie eller venner.

Vi kan tilbyde skydning med både pistol eller riffel i flere kalibre og varianter. Vi stiller erfarne og kompetente instruktører til rådighed. Kontakt os, og i samarbejde med dig, skræddersyer vi arrangementet, så det passer præcist til jeres budget, tidsramme og ønsker.

Vi gør opmærksom på, at Vigersted skytteforening skal indhente særlige tilladelser forud for sådanne arrangementer, hvorfor du skal kontakte os i meget god tid.

Se vores video

I vores video kan du se billeder af alle vores baner og tilhørende faciliteter.

Baneudlejning

Vi udlejer gerne vores baner ud til eksterne foreninger og organisationer. I kan selv vælge hvilke typer baner i ønsker at leje på enten dags- eller timebasis.

Vi stiller gerne vores klubhus til rådighed efter behov.

Du kan både leje banerne med eller uden skivemateriel og instruktørassistance.  Fravælges vores instruktører, er det krav at du selv medbringer instruktører med nødvendig uddannelse til at gennemføre dine skydninger.

Vær opmærksom på, at egen forsikring er påkrævet. Kontakt os for nærmere information.

Du kan læse mere om vores baner herunder.

Pistolbanerne

Hos os kan du skyde pistol på hhv. 10, 15 & 25 meter.

Pistolbanen har plads til at otte skytter der kan skyde samtidigt.

Bagved standpladserne finder du et nydeligt venteområde med borde og bænke.

Derudover besidder vi en mindre IPSC-bane og mulighed for opsætning af flere Steel Challenge baner.

Riffelbanerne

Vores to riffelbaner består af en 100/200m bane og en 50m indskydningsbane.

100/200m-banen består af et skydehus med seks standpladser, markørgrav, og mulighed for opsætning af stålskiver.

50m-banen er særdeles velegnet til indskydning eller salonskydning, og med mulighed for at skyde fra enten udendørs standplads eller skydehus.

Skydeskiver

Du kan selv medbringe skiver og markering eller låne foreningens til:

Vi har både skiver til jagtskydninger, pistolskydninger, diverse riffelskydninger og endda stålskydninger.

Kontakt os for nærmere information.