praktisk information

Koordinater:
55°28’37.2″N 11°51’24.5″E

Ved brug af GPS:
Ved brug af GPS, benyt adressen Værkevadsvej 24, 4100 Ringsted, og fortsæt mod grusvejen på højre hånd, hvis du kommer fra Roskildevej, eller drej ind på grusvejen på venstre hånd ca. 200m inden Værkevadsvej 24, hvis du kommer fra Køgevej.

Medlemsskab

Du kan melde dig ind i foreningen på vores klubaftener, og få ubegrænset adgang til vores faciliteter i  åbningstiderne.

Årlig kontingent voksen/ung:    600/300 kr

Endagskontingent

Er du ikke medlem kan du stadig benytte vores banearealer mod en engangsbetaling.

Endagskontigent: 100 kr

Vi modtager kontant og Mobilepay.

Åbningstider

I sæsonen, april til oktober, har skydebanen åbent for alle på klubaftenerne (onsdage).

Skydningen på klubaftener starter kl 17:00 eller 18:00 afhængig af datoen og slutter ved solnedgang.
Se den specifikke åbningstid i kalenderen.

VSF dage, er kun for medlemmer, og ligger typisk på lørdage, hvor der er skydning fra kl. 09:00 til 15:00.
Bemærk, at skydelederen lukker banen, når der ikke er flere gæster. Kom derfor i god tid.