praktisk information

Koordinater:
55°28’37.2″N 11°51’24.5″E

Ved brug af GPS:
Ved brug af GPS, benyt adressen Værkevadsvej 24, 4100 Ringsted, og fortsæt mod grusvejen på højre hånd, hvis du kommer fra Roskildevej, eller drej ind på grusvejen på venstre hånd ca. 200m inden Værkevadsvej 24, hvis du kommer fra Køgevej.

Medlemsskab

Du kan melde dig ind i foreningen på vores åbne skydedage om onsdagen, og få ubegrænset adgang til vores faciliteter både på skydedagene om onsdagen ligesom andre skydedage i kalenderen forbeholdt medlemmer.

Årlig kontingent voksen/ung:    700/350 kr

Endagskontingent

Er du ikke medlem kan du stadig benytte vores banearealer mod en engangsbetaling. Som gæst/endagsskytte, kan du kun skyde på åbne skydedage om onsdagen.

Endagskontigent: 100 kr

Vi modtager kontant og Mobilepay.

Åbningstider

I sæsonen, marts til oktober, har skydebanen åbent for alle på vores “åbne skydedage” (onsdage).

Skydningen om onsdagen starter kl 17:00 eller 18:00 afhængig af datoen og slutter ved solnedgang. Her er gæsteskytter velkomne.
Se den specifikke åbningstid i kalenderen.

VSF dage, er kun for medlemmer, og ligger typisk på lørdage, hvor der er skydning fra kl. 09:00 til 15:00.
Bemærk, at skydelederen lukker banen, når der ikke er flere besøgende. Kom derfor i god.