Skydediscipliner

Hvad tilbyder vi?

Hver onsdag i sæsonen har vi klubaften. Her kan du komme og skyde uanset om du er jæger, erfaren pistolskytte eller helt grøn og bare gerne vil prøve kræfter med skydesporten.

Vores dygtige instruktører står altid klar til at instruere og rådgive.

Første gang du besøger os er gratis!  -Du betaler kun for den ammunition du selv bruger.

Vi arrangerer også firma/eventskydning. For nærmere info, kontakt os på mail:

Vigerstedskf@live.dk

Pistolskydning

Er du pistolskytte eller kunne du tænke dig at prøve det?

Så kan vi i Vigersted Skytteforening tilbyde både baneareal, kyndig introduktion, sikkerhed & træning.

Der er skydning med pistol hver klubaften på vores 25 m bane.

Hos os må du skyde med alle tilladte kalibre.

Vi kan udlåner gerne både pistol og revolver i flere kalibre (9mm, .45acp, .38spc, .357mag, .22lr)

Når du bliver medlem hos os skal du søge en SKV6-tilladelse. Du kan finde vejledning og ansøgningsskema her:

IPSC & Steel Challenge

Vigersted Skytteforening tilbyder muligheder for at træne IPSC & Steel Challenge.

Husk disse skydninger kræver licens. Vi afholder løbende kurser i B-licens (Steel Challenge)

Er du skytte fra anden foreningen og besøger vores baneareal, skal du forvise behørig licens samt SKV tilladelse.

Du skal selv medbringe korrekt udstyr.

Der vil blive afholdt enten IPSC eller Steel Challenge skydning på udvalgte klubaftner om onsdagen.

Er du medlem er det gratis, at deltage i IPSC og Steel Challenge såfremt du har licens.

Riffelskydning

Er du riffelskytte eller kunne du tænke dig at prøve det?

Så kan vi Vigersted Skytteforening tilbyde både baneareal, kyndig introduktion, sikkerhed & træning.

Du kan være ung som gammel alder spiller ingen rolle.

Er du jæger eller tidligere skytte og har børn, som du gerne vil introducere til skydning kan vi hjælpe med dette.

Der er skydning med riffel hver klubaften (onsdag).

Du kan låne rifler i både kal. .22lr (salon) & 6,5×55.

Jagtskydning

Skal du have opfrisket eller indøvet din skydning inden jagten går ind eller måske er du nyjægeren der skal tage riffelprøve?

Er du jæger kan du benytte vores baner hver onsdag på vores klubaftener.

På vores banearealer er der mulighed for 50 – 100 – 180 & 200 meter skydning.

Vores træner og instruktører kan bl.a. hjælpe med indstilling af kikkert, skydestilling, indskydning og dig som skal til riffelprøve.

Vi opstiller altid de samme bukkeskiver på 100 meter banen som anvendes til riffelprøven.

Er du medlem af foreningen er det gratis, at komme hver onsdag på klubaften. Ellers betales et endagskontingent.

Historisk skydning

Synes du også gamle krigsvåben er virkelig spændende? – Så er du kommet til det rette sted.

Historisk skydning er skydning med hhv. pistol og rifler fra perioden 1886-1950.

Vores banearealer er godkendt til historisk skydning og sortkrudt.

Vi vil i løbet af sæsonen afholde dage / klubaftener hvor historisk skydning vil være en del af programmet. Kom og kig med og hør nærmere om muligheden for at blive historisk skytte.

Er du medlem er det som altid gratis at deltage.

Hvornår kan jeg få mit eget våben?

Dette spørgsmål får vi rigtig ofte.
Hvis du ønsker at erhverve dit eget våben, frem for at låne et af foreningens, så kræver det at du er aktivt medlem i foreningen i mindst to år. Derefter skal formanden og bestyrelsen kunne sige god for dig, hvorefter du kan søge om tilladelse til dit drømmevåben. Derfra er det op til politiet om de kan godkende dig som våbenejer.

Har du jagttegn kan du erhverve våben uden om foreningen. Du må selvfølgelig gerne skyde med dine jagtrifler på vores baner, men du skal på forlangende vis kunne fremvise din tilladelse og billedelegitimation.